Enrolment options

การจัดการการผลิตอาหาร
ณภัทร นาคสวัสดิ์ณภัทร นาคสวัสดิ์

การจัดการการผลิตอาหาร

งานในครัวและหลักการประกอบอาหารเบื้องต้น เรียนรู้เกี่ยวกับวัตถุดิบต่างๆ ที่ นํามาประกอบอาหาร โภชนาการอาหาร การเลือกซื้อ การเตรียมและการใช้วัตถุดิบต่างๆ การเก็บ รักษาอาหาร สุขอนามัย การใช้งานอุปกรณ์ครัว การวางผังครัว ห้องเก็บวัตถุดิบและพื้นที่รับวัตถุดิบ คําศัพท์เฉพาะที่เกี่ยวข้องกับอาหารและการประกอบอาหารการวางแผนและจัดหาอุปกรณ์และ เครื่องใช้ในครัว การจัดการบุคลากรในการปฏิบัติงานครัว การประเมินประสิทธิภาพความคุ้มค่าของ การใช้ครัว การติดตั้งและบํารุงรักษาอุปกรณ์การวางแผนงบประมาณ ระบบควบคุมคุณภาพและ ความปลอดภัยในการปฏิบัติงานครัวตามกฎหมายและมาตรฐานสากล 

 Jobs in the kitchen and principle of basic cooking, raw materials for cooking, the nutrition, food selection and purchasing. learn about food preparation, food storage and preservation, and food sanitary, knowledge about equipment used in the kitchen, kitchen plan, food storage room and fridge, vocabularies relating food and culinary, planning and managing kitchen equipment, learn to manage kitchen personals, evaluate the efficiency of kitchen operation, kitchen equipment setting and maintenance, budgeting and quality control system, safety in kitchen operation, regulations and international standards

Self enrolment (นักเรียน)